Залиште свій номер і ми до вас зателефонуємо!
Ви можете зв`язатись з нами самі:
+380 (96) 645 53 96
ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ


Справжня Політика конфіденційності є складовою частиною Угоди "Сонце-дарує" і діє відносно всієї інформації, в тому числі персональних даних Користувача, одержуваних Адміністрацією Сайту в процесі роботи Користувача з "Сонце-дарує", виконання Угоди та угод між Адміністрацією сайту і Користувачем. Використання "Сонце-дарує" означає беззастережну згоду Користувача з цією Політикою конфіденційності та зазначеними в ній умовами обробки його персональних даних; в разі незгоди з цими умовами користувач повинен утриматися від використання "Сонце-дарує".

Перед використанням "Сонце-дарує" Користувачеві необхідно уважно вивчити справжню Політику конфіденційності.

ПЕРСОНАЛЬНІ ДАНІ


  1. Надання в будь-якій формі (здійснення замовлень, підписка на рекламні розсилки і тд.) Своїх персональних даних Адміністрації сайту, Користувач висловлює згоду на обробку персональних даних Згідно з вимогами Закону України "Про захист персональних даних" Користувач дає згоду Продавцю на обробку його персональних даних з метою забезпечення реалізації цивільно-правових відносин, надання / отримання та здійснення розрахунків за придбані товари / послуги.
  2. Обробка персональних даних здійснюється з метою виконання Угоди та інших угод між Адміністрацією сайту і Користувачем.
  3. Обробка персональних даних здійснюється виключно на території України, з дотриманням чинного законодавства Укр.
  4. Згода Користувача на обробку його персональних даних дається Адміністрації сайту на термін виконання зобов'язань між Користувачем і Адміністрацією сайту в рамках Угоди або інших угод між Користувачем і Адміністрацією сайту.
  5. У разі відкликання згоди на обробку персональних даних Користувача, Користувач повідомляє про це Адміністрацію Сайту письмово або по електронній пошті. Після отримання даного повідомлення Адміністрація Сайту припиняє обробку персональних даних Користувача і видаляє.
  6. Сайт не має статусу оператора персональних даних. Персональні дані Користувача не передаються будь-яким третім особам, за винятком випадків, прямо передбачених цією Політикою конфіденційності.
ЗАХОДИ ЩОДО ЗАХИСТУ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

  1. У своїй діяльності Адміністрація сайту керується згідно з вимогами Закону України "Про захист персональних даних".
  2. Адміністрація сайту приймає всі розумні заходи для захисту персональних даних користувачів і дотримується права суб'єктів персональних даних, встановлені чинним законодавством України.
  3. Захист персональних даних Користувача здійснюється з використанням фізичних, технічних і адміністративних заходів, націлених на запобігання ризику втрати, неправильного використання, несанкціонованого доступу, порушення конфіденційності та зміни даних.
  4. Заходи забезпечення безпеки включають в себе міжмережевий захист і шифрування даних, контроль фізичного доступу до центрів обробки даних, а також контроль повноважень на доступ до даних.
ЗМІНА ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

  1. Адміністрація сайту залишає за собою право в односторонньому порядку вносити будь-які зміни в Політику конфіденційності без попереднього повідомлення Користувача. Актуальний текст Політики конфіденційності розміщений на даній сторінці.


Made on
Tilda